Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brza reakcija

Objavljena potresna snimka: Evo kako je sudac u BiH spasio život mladom igraču

Belmin Halilović
Foto: Youtube Screenshot
01.03.2016.
u 21:30

Pokušavao sam dva puta, bezuspješno, a onda sam krajnjim naporom uspio mu izvaditi jezik, ispričao je sudac

Nogometni sudac Darko Obradović brzo je reagirao na utakmici juniora Zrinjskog i Olimpica (4:1) u Mostaru te spasio život mladom igraču Belminu Haliloviću kad se sudario s vratarom svoje momčadi. 

Prilikom sudara, Halilović je dobio udarac u glavu te pao u nesvijest, a sudac je pritrčao i mladiću brzo izvadio jezik iz grla. Kad je došao k svijesti, Halilović je čak nastavio igrati, a travnjak je napustio u 71. minuti. 

– Obrambeni igrač ostao je ležati na travi, a po položaju tijela shvatio sam da nešto nije u redu. Igrao sam nogomet, nije mi prvi put da vidim takvu situaciju. Dotrčao sam instinktivno, iz straha, a kroz glavu mi je prošlo što trebam napraviti. Pokušavao sam dva puta, bezuspješno, a onda sam, krajnjim naporom, uspio izvaditi mu jezik. Hvala Bogu da je sve prošlo kako treba – kazao je sudac za Dnevni avaz te dodao kako ga je mladi Halilović nakon utakmice nekoliko puta nazvao te mu zahvalio.

Objavljena je i potresna snimka nemilog događaja koju možete pogledati ispod članka.

>>Sudac heroj u BiH: Brzom reakcijom spasio život mladom nogometašu

 

Komentara 4

PK
PKE
21:42 01.03.2016.

Hvala Bogu da je sve uredu!

CO
cope
04:12 02.03.2016.

Bernard nije sudac spasavao igraca zato sto je Hrvat vec sto je COVJEK.Svaka cast COVJECE Obradovicu

KA
kajbiti
10:19 02.03.2016.

Svaka cast za Covjeka koji je reagirao dok su drugi gledali. Spasio je jedan mladi zivot, necijeg sina, brata, unuka. Hej, spasio je zivot nekome. A vi se raspravljate sto je i tko je. Stvarno ste ... I da je, Hrvat je . provjereno ,da se ne morate raspravljati. Ali je covjek kakav neki nikada nece biti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije