Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA

Obama koji voli Bullse čestitao na naslovu Lakersima

'U.S. President Barack Obama, wearing a Chicago White Sox cap, attends the Washington Nationals vs Chicago White Sox inter-league baseball game at Nationals Stadium in Washington, June 18, 2010 (HEADS
'JASON REED'
20.06.2010.
u 09:58

Američki predsjednik Barack Obama nazvao je LA Lakerse i čestitao im na naslovu NBA prvaka, a posebno se obratio treneru Philu Jakcsonu.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
10:50 20.06.2010.

bet-at-home dojave registrirajte se na http://sameurl.com/WsqPY i dobiti ce te dojavu - konacni rezultat 2:1 (kvota 8 ) ,akcija traje do 30.06.2010 godine - u akciji samo mogu sudjelovati drzavljani slovenije , hrvatske, srbije, bosne i hercegovine ,makedonije i crnee gore koji se registriraju na http://sameurl.com/WsqPY . DOJAVA se salje... pojedinacno svakom novom clanu 24 h nakon verifikacije ..dodatna pogodnost je i bonus od 100 % do 100€ na prvi depozit.....Iskoristite jedinstvenu priliku i postanite clan pobjednickog tima vas bet-at-home ... ...Zivot je igra ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije