Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Oba Manchestera mogla bi ispasti već u grupnoj fazi natjecanja

'Manchester City\'s Italian forward Mario Balotelli (C) kicks the ball trough Napoli\'s defence during their Champions League group A  football match Napoli vs Manchester City on November 22, 2011 at
'ALBERTO PIZZOLI'
23.11.2011.
u 18:03

Može se i bez puno uloženog novca doći do dobrih rezultata – upozoravaju iz Napolija.

Liga prvaka surovo je natjecanje – riječi su to mnogih stručnjaka koje najbolje opisuju koliko je teško ostvariti dobar rezultat u tom najelitnijem klupskom nogometnom natjecanju. Da je to uistinu tako, zorno prikazuje i potvrđuje primjer Manchester Cityja. Momčad u koju su uloženi milijuni i milijuni eura i koja suvereno igra u engleskom prvenstvu, u Ligi prvaka na korak je do ispadanja već u grupnoj fazi.

Bayern neće popuštati

Nakon poraza u Napulju (2:1), zakomplicirali su si situaciju. U zadnjem kolu imaju imperativ pobjede protiv Bayerna, ali ni to im neće biti dovoljno ako Napoli pobijedi Villarreal, koji još nije osvojio ni bod.

– Izgubili smo na glup način, oba gola koja smo primili bila su naivna i glupa. Sada su šanse za prolazak skupine na strani Napolija u omjeru 70:30 – rekao je trener Cityja Roberto Mancini.

Vodeća momčad Premiershipa u posljednjem kolu na svom stadionu dočekuje Bayern koji je već osigurao plasman u sljedeću fazu natjecanja.

– Nema govora o nekakvom opuštanju, igrat ćemo na pobjedu protiv Cityja. Osim sportskih, važnu ulogu igrat će i financijski motivi. Možemo zaraditi dodatnih 800 tisuća eura – rekao je predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge.

Šeiku je City igračka

Predsjednik Napolija likovao je nakon utakmice, presretan zbog pobjede svoga kluba.

– Igrali smo odličnu utakmicu i zasluženo smo pobijedili. Osim što smo pokazali da smo jaki, dokazali smo i da novac nije presudan. Rezultat se može postići i s puno skromnijim budžetom – rekao je Aurelio De Laurentiis i nastavio:

– Šeiku Mansouru City je samo igračka. Iako je rekao da mu nisu bitni instant-rezultati, nego budućnost kluba, vrlo lako bi se moglo dogoditi da uskoro ode iz Manchestera i kupi si novu igračku.

Nakon utakmice između Napolija i Manchester Cityja dogodila se tragedija. Navijači domaćih napali su navijače "građana" i pritom nožem izboli 19-godišnjaka koji je završio u bolnici. Mladić je izvan životne opasnosti, ali će morati ostati nekoliko dana na pretragama te će, ako nalazi budu dobri, nakon toga biti pušten.

Cityjev gradski rival Manchester United također će u zadnjem kolu odlučivati o svojoj sudbini. Za razliku od vječnih rivala, "crveni vragovi" imaju sve u svojim rukama. Gostuju u Baselu, a za prolazak dalje dovoljan im je i bod.

– Idemo u Švicarsku po pobjedu. Ako završimo drugoplasirani, u osmini finala igrat ćemo protiv pobjednika skupina. Toga se uopće ne bojimo jer smo jaki – rekao je Nani.

Komentara 2

XI
xiulo
18:36 23.11.2011.

nadamo se da će se to i dogoditi

ZD
Zoran-Düsseldorf
17:56 25.11.2011.

Crvenim Djavolima je u zadnjem kolu dovoljan i bod za prolaz u drugu fazu sto i mislim da ce i uspeti,i ako Benfika dobije kod kuce,onda ce Manchester biti drugi u grupi,sto znaci da ce za protivnika dobiti neku odd prvoplasiranih ekipa,a ja bih voleo da dobiju Leverkusen,tako da bih i ja mogao gledati taj mec na Bay-areni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije