Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Francuska - Hrvatska

O, ne! Omeyer na treningu trikolora radio s vratarima (video)

thierry omeyer (1)
Foto: AFP/Pixsell
1/3
28.03.2011.
u 11:35

Francuska nogometna reprezentacija imala je neobičnog gosta na treningu uoči prijateljskog ogleda s Hrvatskom sutra u Parizu.

Ponajbolji rukometni vratar svijeta Thierry Omeyer tričetvrt sata radio je s čuvarima mreže trikolora.

- Nisam ih baš imao puno čemu naučiti. Ovaj gol je malo prevelik za moj ukus. No, shvatio sam da je princip ulaska u šuteve isti. Bilo je zanimljivo - istaknuo je Omeyer.

Na treningu je bio i bivši reprezentativni čuvar mreže Fabien Barthez pa ne sumnjamo kako su Omeyer i Barthez razmijenili pokoji savjet s vratarima francuske reprezentacije Hugom Llorisom i Cedricom Carrassom. Bilićevi napadači i ovako bi bili na sto muka, a sad su se još upleli Omeyer i Barthez...

Video s treninga možete pogledati ovdje

Komentara 1

PO
Posavina09
16:45 28.03.2011.

deleted by admin..haha a zasto ako smijem da pitam? sto sam balica spomenuo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije