Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo priznanje majstoru

NY Times: Rijetki su sportaši poput Ivice Kostelića

Ivica Kostelić (1)
Robert Anić
25.03.2011.
u 18:09

U hvalospjevima koji najboljem svjetskom skijašu Ivici Kosteliću stižu sa svih strana, lijepo je čuti i komplimente uglednog New York Timesa.

Kolumnist tog američkog lista Christopher Clarey osvrnuo se na netom završenu skijašku sezonu i u svom pregledu na prvo mjesto stavio - Ivicu Kostelića.

- Od strane ambicioznog oca Ante Kostelića bio je odgajan kako bi bio skijaš za svih pet disciplina. Nažalost, uzastopne ozljede koljena godinama su ga ograničavale samo na tehničke discipline. No, ne više, pa tako obitelj Kostelić sada ima dva svjetska prvaka. Mlađa sestra Janica prestižni je veliki Kristalni globus osvajala tri puta - ustvrdio je Clarey i nastavio:

- Ove sezone, s Janicom uz njega kao savjetnikom i podrškom, došao je red na Ivicu. I za razliku od Marie Riesch koja je od naslova ukupne pobjednice došla s tri boda prednosti nad Lindsey Vonn, Ivica je veliki trofej osigurao i prije završnice Svjetskog kupa. Rijetki su sportaši, bilo u zimskim ili ljetnim sportovima, koji su bolji u stavljanju uspjeha na prvo mjesto od rječitog Hrvata - pohvalio je Ivicu američki novinar Christopher Clarey.

Ključne riječi

Komentara 7

ST
standup
18:34 25.03.2011.

eko,..napokon i nesto pozitivno za Hr.-, od New York Timesa...

GA
gasparr
18:59 25.03.2011.

upravo to mi je prvo palo na pamet kad sam vidio naslov

CR
Crollywood
06:21 26.03.2011.

Pitajte ih gdje plaćaju porez,prije nego im podignete spomenik ili predate državu u ruke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije