Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UFC SPEKTAKL

Nunes obranila pojas, MacKenzie i Cooper ipak u ringu, Machida nokautirao Belforta

Amanda Nunes
Foto: Reuters/Pixsell
1/8
13.05.2018.
u 07:56

Iako je bilo bojazni da se borba MacKenzie Dern i Amande Cooper neće ni održati jer je Dern pala vaga za cijelu kategoriju, no ipak su ušle u ring, gdje MacKenzie slavila gušenjem.

U Rio de Janeiru održan je UFC 224, a vidjeli smo uistinu sjajne borbe u glavnom programu.

Amanda Nunes obranila je UFC titulu protiv Amerikanke Raquel Pennington koja je izdržala do pete runde kada je sudac morao prekinuti meč.

Amanda Nunes
1/8

Kevin Gastelum je u sunaslovnoj borbi odlukom sudaca pobijedio Ronalda Jacarea Souzu, iako je je Jacare u prvoj rundi bio blizu poluge.

Iako je bilo bojazni da se borba MacKenzie Dern i Amande Cooper neće ni održati jer je Dern pala vaga za cijelu kategoriju, no ipak su ušle u ring, gdje MacKenzie slavila gušenjem.

Vitor Belfort najavio je da mu je borba protiv Lyota Machide posljednja, a neće ju pamtiti po dobrom jer ga je sunarodnjak nokautirao brutalnim prednjim udarcem nogom.

Nokaut je završila je i borba Johna Linekera koji je lijevim krošeem u trećoj rundi pobijedio Briana Kellehera.

Komentara 3

MU
Munain
09:30 13.05.2018.

To je pravi sport... A ovakva slika najljepša njegova propaganda... Dajte nam još kaveza, polugolih znojnih žena oko kojih šiklja krv...

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
16:25 13.05.2018.

Ja bi guštao gušiti Rondu ( poznavatelji sigurno znaju tko je Ronda ne treba posebno isticati )

DH
dalibor.hren
11:01 13.05.2018.

To je zbog ravnopravnosti spolova!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije