Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Luka oduševio

"Nudim milijun eura nagrade onom tko oduzme loptu Modriću"

Luka Modrić
Foto: AFP
1/3
29.10.2012.
u 09:24

"Bila je to odlična utakmica, Real je pokazao igru koja ga je krasila prošle sezone, a ponajviše zahvaljujući Ronaldu i Higuainu te izvanrednom Modriću"

Madridski Real sinoć je napokon zaigrao u rangu prošlosezonskih nastupa i lako slavio na Mallorci. Hrvatski reprezentativac Luka Modrić imao je velike zasluge što je njegova momčad slavila s čak 5:0. Luka je dominirao sredinom terena, ubrzavao igru, razigravao suigrače, a pokrenuo je akcije za čak tri pogotka; prvi, treći i četvrti. Prije utakmice španjolski mediji pisali su kako je vrijeme da Modrić pokaže što zna, da mu je ovo Mourinhov veliki test, a naš im je nogometaš odgovorio na najbolji mogući način – na terenu te je oduševio španjolske mediji i navijače.

"Bila je to odlična utakmica, Real je pokazao igru koja ga je krasila prošle sezone, a ponajviše zahvaljujući Ronaldu i Higuainu te izvanrednom Modriću koji je držao konce igra", piše španjolska Marca, a As se nadovezao:

"Luka Modrić pokazao je sve najbolje od sebe na Mallorci. Bio je odličan. Slao je loptu horizontalno, vertikalno, uživao je u igri kao dijete na Božić."

Navijači su također bili oduševljeni, forume su preplavili komentarima o izvanrednom Modriću, a većina njih smatra da bi morao igrati u prvih 11 i kad se vrati Khedira.

"Nudim milijun eura nagrade onome tko oduzme loptu Modriću", napisao je u šali forumaš "miraperamun" na Marci.

Zanimljivo, u glasanju za igrača utakmice Modrić je bio na drugom mjestu, odmah iza Higuaina, a čak ispred dvostrukog strijelca i asistenta C. Ronalda!

>>>VIDEO Modrić oduševio, Real slavio s petardom

Komentara 47

DU
Deleted user
09:51 29.10.2012.

Ovaj članak je u maniri Mile, Arene i ženskih časopisa gdje se ocjenjuju igrači po tome ko ima ljepše noge, ili ko je zgodniji. A i Marca nije daleko od sličnih novina. Hrpa napisanih gluposti. Nema smisla komentirati. Još danas trebam pročitati da je Luka zabio 3 gola, pa da slika stvari bude kompletna. Na kraju krajeva, ja sam pogledao utakmicu (i sve ostale s Lukom u Realu), može li to isto reći i autor ovog članka ?

Avatar Bell940
Bell940
10:05 29.10.2012.

Gledal sam tekmu do 55min, onda je ispao satelit, pa Modrić je uobičajeno zujal, ništa nisam vidio spekteakularno

PA
Paket
09:30 29.10.2012.

Modrić je jučer bio stvarno dobar, tražio je loptu i napokon pokazao mud.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije