Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tanja Poutiainen

'Novu godinu dočekala sam s Anom Jelušić uz pjenušac'

'sport...zagreb...05.01.2006. sljeme, fis slalom ski kup snjezna kraljica, tanja poutiainen,  foto: goran stanzl'
'Goran Stanzl'
01.01.2010.
u 16:53

Bijeli cirkus stigao je u Hrvatsku, skijašice jedna po jedna "kapaju" u zagrebački hotel Westin, a prva je led probila dvostruka Snježna kraljica Tanja Poutiainen koja je čak i odlučila dočekati Novu godinu uz Anu Jelušić. Umjesto u rodnom Rovaniemiju, gradu Djeda Mraza, ona je radije došla u Zagreb!

- Pa moram se i ja malo odmoriti, ne možemo stalno trenirati. Dočekala me Ana, za Staru godinu bile smo malo po gradu, kucnule se sa čašom šampanjca za uspjehe u Novoj - prepričala je Tanja večernji izlazak na novogodišnje jutro.
U Hrvatsku se, kao i ostale skijašice rado vraća, ali ne samo zbog najizdašnijih nagrada na Touru, već i zbog toga što je Zagreb drugačija utrka od drugih.
- Ovdje nam je lijepo jer smo u velikom gradu, gleda nas mnogo ljudi, staza je dobro pripremljena. Za mene je ipak najdraža utrka u Leviju, tamo sam doma - dodala je Finkinja koja je osvojila prvu zagrebačku utrku 2005. te 2008. godine, kad je vožen prvih muški slalom. Može li do hat-tricka?
- Nigdje nisam osvojila tri naslova, u Aspenu me dosad najbolje išlo. Imam šansu doći treće pobjede u Zagrebu i neću samo gledati sa strane, puna sam samopouzdanja i pokušat ću uzeti krunu!
Nastup prijateljice Ane?
- Ana uvijek u Zagrebu može biti dobra, staza će biti zaleđena, to je ono što njoj odgovara, temperatura će biti minus 6 na dan utrke. Ona to voli. 
- Svake godine se ovdje vraćam, prekrasno je sve od organizacije do Zagreba. Sve volimo doći u Hrvatsku, nema ništa lošeg. Čula sam prije par dana i da se Nika Fleiss udala, supruga osobno ne poznajem, vidjela sam ga tek jednom u Lienzu, zaključila je simpatična Finkinja.
Tijekom subote u Zagreb ipak stiže i prva skijašica svijeta Lindsey Vonn sa suprugom, iako je nastup bio upitan zbog ozljede ruke. Karata je prodano oko 3000, a glavna se prodaja očekuje u subotu i na sam dan utrke.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije