Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREPORUČIO PROSINEČKI
Povratak na članak

Novo 'perverzno' pojačanje Dinama? Bio je najbolji vratar Lige prvaka

Treba spomenuti i kako je prije dvije sezone Šehić i službeno bio najbolji golman grupne faze Lige prvaka. Na šest je utakmica imao 35 obrana što je jedan od rekorda LP-a.

Komentari 5

MA
magnum2013
17:11 22.07.2019.

Objasnit što vama znači pojam PERVERZNO! Koristite tu riječ iz neznanja ili iz objesti. To nije prvi puta jer ste tu riječ upotrijebili i kod dovođenja švicarca u Dinamo. Kad je već tako zašto recimo niste napisali da Hajduk dovodii PERVERZNOG trenera. Naravno autor se ni ovaj puta nije potpisao. Kada vam nismo po volji i ne sviđaju vam se naši komentari na snagu stupa cenzura. Ostavljate komentare koji su nekulturni i bezobrazni, ali sve zavisi po kome pljuju.

VL
BA
bakaslis
18:47 22.07.2019.

Da pratiš sport duže od 3 godine znao bi priču... Više je ironija

VL
FR
freeshooter
12:46 23.07.2019.

Ako Livi baš mora ići, a volio bih da ostane još godinu za povijesni rezultat u Ligi prvaka, zvuči kao dobra zamjena, moramo imati dva iskusna golmana, no još se nadam ostanku Livakovića, kao i Olma, još jedna godina!

VL
Avatar Untouchable
Untouchable
19:17 23.07.2019.

perverzna vam je mama

VL
VL
vladek
06:54 23.07.2019.

gdje mogu gledati danas prenos Dinama

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.