Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgubila okladu

Novinarka pokazala grudi zbog pobjede Celtica nad Barcom

Celtic novinarka (1)
Foto: Twitter
1/3
09.11.2012.
u 17:40

Na Twitteru je objavila svoje fotke u oskudnom i seksi badiću s obilježjima Celtica

Tek što su se smirile strasti nakon pobjede Celtica nad favoriziranom Barcelonom, ponovno ih je uzburkala novinarka Rachel Lynch.

Naime, dotična novinarka uoči utakmice obećala je da će pokazati grudi ako Celtic pobijedi. Ono što je obećala, na kraju je i ispunila – na Twitteru je objavila svoje fotke u oskudnom i seksi badiću s obilježjima Celtica. Doduše, nije pokazala gole grudi, ali uvjereni smo da muška populacija nema ništa ni protiv ovakvih fotografija.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar madcap
madcap
17:57 09.11.2012.

Čista prevara. Zna se što znači "pokazati grudi". A to nije pokazati grudnjak.

RO
rojnik
18:40 09.11.2012.

Poslije dinama uvijek sam volio celtic,a sad ak će biti ovakvih slika, još ću više volit celtic,jer za dinamo sam izgubil moral.

Avatar naroz
naroz
19:20 09.11.2012.

- cista prevara, kada ja kazem zenama pokazi mi svoje grudi ona skida sve a ne kao ova gore.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije