Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poruka podrške

Novinarka Mirta Šurjak u euforiji: Za Hajduk se živi, neka Poljud gori!

Mirta Šurjak
Foto: Instagram
27.08.2015.
u 19:25

– Večeras je utakmica generacije. Podržimo svi našu dicu. Neka nam Poljud gori od navijačke ljubavi i strasti. Za Hajduk se živi! – poručila je Mirta

Hajdukovci nisu mogli izabrati ljepšu potporu na tribinama splitske ljepotice – HRT-ova novinarka Mirta Šurjak nije skrivala uzbuđenje pred utakmicu godine. Svoj profil na Instagramu već tjednima ispunjava porukama podrške i ponosa na ovu mladu Hajdukovu generaciju.

– Večeras je utakmica generacije. Podržimo svi našu dicu. Neka nam Poljud gori od navijačke ljubavi i strasti. Za Hajduk se živi!

Na Poljudu je večeras utakmica godine, za sat vremena kreće utakmica koja će usmjeriti cijelu sezonu. Veliki je teret na leđima mladih hajdukovaca, ali sve je lakše u podršku zgodne novinarke.

– Dragi Hajdukovci diljem svita i okolice, večeras je utakmica generacije! Podržimo našu dicu svi, neka Poljud gori od navijačke ljubavi i strasti! A vi koji nećete večeras biti fizički s nama na Poljudu, budite s ovim momcima u srcu, mislima i molitvama! Podržimo ih sviiiiii, jer oni to mogu, oni to zaslužuju!!! I ne zaboravimo, za Hajduk se ne navija, za Hajduk se ŽIVI!!!!Hajduk, koliko volim te tvoje pobjede, ma igraj muški i kad ne ide, Hajduk-bez tebe moj je život nesretan, zbog tebe živim ja samo jedan san, Hajduk-mog života smisao si ti, uz tebe su vječno tvoji Splićani, Hajdukkkkk!

Vjerujemo kako će Torcida dati sve od sebe da njihova dica ove sezone uđe i ostane u Europskoj ligi.

>>U Split stigli Česi koji će navijati za Hajduk protiv Slovana

Komentara 12

Avatar nula
nula
23:12 27.08.2015.

Mirta je kriva za sve . Treba probati sa Vedranom Rudan ...

DU
Deleted user
20:52 27.08.2015.

...bilo što bilo, mora joj/im (svim tim tiskovnjacima dolje) se priznati da uspješno napuhuju stvar! I dobro pune Poljud. Tu im svi ostali mogu pozavidjeti u HNLu. Ali, osim veličanstvene publike i tradicije, današnji Hajduk i sve oko njega ii u njemu ne vrijedi ni pišljiva boba! Ovakovo nezalaganje, strah, neorganizacija, prvih pola sata se doma branit, a u prvoj utakmici si izgubio 0:1, protiv, ipak, jednog minornog kluba s istoka, da ti bekovi drže loptu?! Nije sramota izgubit, ispast, ali triba probat "poist travu" pa što bude. Doduše, ima još poluvrijeme, ali je to već SF...

MV
Mijat vrdoljak
19:50 27.08.2015.

Pozdrav i podrška Hajduku od dinamovca iz Slavonskog Broda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije