Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ozljeda rebra

Novi udarac za PSG: Ibrahimović pauzira mjesec dana

Zlatan Ibrahimović
Foto: Reuters (Ilustracija)
18.08.2014.
u 16:50

- Njegova ozljeda je kompleksna, čak je možda i gora nego da je slomio rebra. Stradao je mišić koji se teško liječi jer ima slab protok krvi

Težak udarac doživio je PSG već na samom startu sezone. Nakon što se ozlijedio Thiago Silva, zbog ozljede će pauzirati i Zlatan Ibrahimović. On je u 17. minuti utakmice protiv Bastije dobio udarac u rebra i zbog toga je morao izaći iz igre.

Klupski liječnik potvrdio je da će oporavak ići sporo te da će Ibro pauzirati oko mjesec dana.

- Njegova ozljeda je kompleksna, čak je možda i gora nego da je slomio rebra. Stradao je mišić koji se teško liječi, jer ima slab protok krvi. Oporavak će sigurno teći sporo jer tako mora biti - izjavio je za Parisien klupski liječnik Jean-Pierre Paclet.

Zlatan je odlično ušao u novu sezonu, već je postigao četiri pogotka. Prva dva zabio je u Superkupu, a zatim još dva u prvenstvu protiv Reimsa. Sigurno će ga biti teško nadomjestiti.

>>Ibrahimović se ozlijedio, PSG bez njega ipak slavio sa 2:0

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije