Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI PROBLEMI

Novi udarac za Cibonu: Gnjidić odbio doći na pripreme, želi napustiti klub

Cibona i Zadar u Zagrebu igraju  31. kolo Premijer lige
Goran Stanzl/PIXSELL
06.08.2021.
u 23:15

- Dana 6. kolovoza Lovro Gnjidić je obavio liječnički pregled u organizaciji KK Cibona, ali se umjesto na treningu pojavio u prostorijama Kluba u pratnji svog agenta Mateja Mamića.

Cibona je krenula u pripreme za novu sezonu i svi igrači osim Lovre Gnjidića okupili su se 2. kolovoza, koji je po dopuštenju glavnog trenera trebao započeti pripreme 6. kolovoza, zbog ranije odrađenih reprezentativnih obaveza. No odlučio se rastati od kluba.

- Dana 6. kolovoza Lovro Gnjidić je obavio liječnički pregled u organizaciji KK Cibona, ali se umjesto na treningu pojavio u prostorijama Kluba u pratnji svog agenta Mateja Mamića, obavještavajući pri tome predstavnike Kluba da ne planira trenirati u Košarkaškom klubu Cibona - navodi klub u priopćenju i nastavlja:

- Nazočni predstavnici Kluba su podsjetili igrača i agenta na obveze igrača prema Klubu temeljem važećeg Ugovora sklopljenog između Košarkaškog kluba Cibona i Lovre Gnjidića, temeljem kojeg je Klub primoran izreći disciplinsku mjeru igraču zbog nepoštivanja obveza prema Klubu. Izražavamo uvjerenje da će se navedena disciplinska mjera okončati u najkraćem mogućem roku međusobnim poštivanjem, u interesu Kluba i našeg igrača.

Uz ovu ne tako dobru vijest, stiže i jedna dobra za Cibonu. Ugovor s klubom potpisao je Antonio Vranković, Stojkov sin. Riječ je o centru koji je prošle sezone igrao za Split, a četiri godine prije tog za američko sveučilište Duke, čiju košarkašku momčad vodi legendarni trener Mike Krzyzewski. Riječ je o osvajaču tri olimpijska zlata, dva prvenstva svijeta i pet titula NCAA prvaka.

>>> Doček Tina Srbića u Dubravi

Komentara 3

LL
lijepa_li si
00:06 07.08.2021.

da ih bar hoće mamić opljačkati, samo da pobjeđuju!

LI
linkser2
15:31 09.08.2021.

jel to onaj Mamić što je Cedevitu uništio?

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
08:05 07.08.2021.

Hrvatska svetinja Cibona sjajno oslikava stanje države Hrvatske, rada, reda i uspjeha. Brzo svi pravac Irska u spašenje i dostojan život.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije