Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
THOMAS SCHNEIDER

Novi trener Stuttgarta za pomoćnika uzeo Tomislava Marića

Schneider Marić
vfb.de
26.08.2013.
u 21:01

- Nadam se da ćemo protiv Rijeke preokrenuti ovu izuzetno lošu situaciju u kojoj se nalazimo. Siguran sam u naš prolaz - kazao je Schneider

Stuttgart je brzo riješio pitanje novog trenera. Smijenjenog Bruna Labbadiju zamijenit će 40-godišnji Thomas Schneider koji je bio igrač Stuttggarta od 1991. do 2003. godine. Nakon početka trenerske karijere u nižoj ligi, 2011. je preuzeo omladinski pogon Stuttgarta da bi ga sada \'prekomandirali\' u seniore.

Schneider je izabrao pomoćnike, a to su Alfons Higl te nekadašnji hrvatski reprezentativac Tomislav Marić.

- Inzistirao sam na Tomislavu Mariću i Alfonsu Higlu jer njih dvojica imaju bogato iskustvo u profesionalnom nogometu, a to je nešto što meni nedostaje. Vjerujem da ćemo odlično surađivati - komentirao je Schneider po ustoličenju te najavio uzvrat playoffaa Europske lige s s Rijekom koja iz prve utakmice ima prednost 2:1.

- Oni su snažna i ofenzivna momčad, ali naši ciljevi su poznati. Želimo ući u Europsku ligu i nadam se da ćemo protiv Rijeke preokrenuti ovu izuzetno lošu situaciju u kojoj se nalazimo. Siguran sam u naš prolaz - dodao je Schneider.

>> Stuttgart otpustio trenera tri dana prije uzvrata s Rijekom!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije