Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teško razdoblje

Novi šok na Old Traffordu: Rooney traži transfer iz Uniteda

\'Manchester United\'s Wayne Rooney rues a missed chance Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
09.05.2013.
u 12:38

A ponuda za ovog vrhunskog napadača sigurno neće nedostajati. Prvi u redu zainteresiranih svakako su Chelsea, PSG i Bayern

Navijačima Manchester Uniteda ovih dana nije lako. Nakon što je jučer legendarni Sir Alex Ferguson objavio da napušta klupu na kojoj je sjedio gotovo 27 godina, danas je, ako je vjerovati engleskim medijima, svoj odlazak najavio i Wayne Rooney.

Engleski napadač već je prije nekoliko mjeseci rekao da više nema motiva i da je devet godina provedenih u klubu i više nego dosta. No, tada ga je Ferguson uvjerio da ostane, ali sada Rooney više ne vidi smisao u tome kad i Škot napušta klub.

A ponuda za ovog vrhunskog napadača sigurno neće nedostajati. Prvi u redu zainteresiranih svakako su Chelsea, PSG i Bayern. Nekako se najrealnije čini da bi mogao otići u redove bavarskog kluba jer njihov novi trener Pep Guardiola javno je Rooneyju \'izjavio ljubav\'.

>>Bomba s Otoka: Ferguson napušta United i odlazi u mirovinu!

>>Čeka se samo potvrda: Moyes će naslijediti Fergusona

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije