Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'puknuo mu film'

Novi slučaj gađanja kopačkom: Izgubio živce nakon grubog starta

milik
Foto: Youtube Screenshot
1/2
04.02.2015.
u 11:17

Izraelski branič Dan Mori grubo je startao na Arkadiusza Milika, ali sudac nije dosudio prekršaj što je razljutilo Poljaka

Ne znamo je li Arda Turan, veznjak Atletico Madrida, pokrenuo novi trend među nogometašima, no slučaj gađanja kopačkom dogodio se i u nizozemskom prvenstvu. Turčin je nedavno za utakmice Kupa kralja protiv Barcelone izgubio živce nakon jednog duela pa je odlučio kazniti pomoćnog suca. Srećom nije ga pogodio, ali dobio je žuti karton.

Sličan slučaj dogodio se i na utakmici Ajaxa i Vitessea, a onaj kojem je 'puknuo film' bio je poljski napadač Arkadiusz Milik iz redova amsterdamskog kluba.

Izraelski branič Dan Mori grubo je startao na Milika, ali sudac nije dosudio prekršaj. Razljutilo je to Poljaka pa je kopačkom gađao Vitesseova igrača i - promašio. Ipak, sucu to nije promaklo te je dao žuti karton Miliku.

>>Arda Turan izgubio kontrolu i kopačkom gađao pomoćnog suca!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije