Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG KORONE

Novi problemi: Zlatko Dalić doznao još jednu lošu vijest

Davor Šuker i Zlatko Dalić
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/5
02.10.2020.
u 15:06

Nakon što je zbog ozljede lijevog lakta za listopadske akcije hrvatske nogometne reprezentacije otpao krilni napadač Milana, Ante Rebić, izbornik Vatrenih Zlatko Dalić ostao je i bez veznjaka Genoe, Milana Badelja.

Još jedna loša vijest iz Italije. Nakon što je zbog ozljede lijevog lakta za listopadske akcije hrvatske nogometne reprezentacije otpao krilni napadač Milana, Ante Rebić, izbornik Vatrenih Zlatko Dalić ostao je i bez veznjaka Genoe, Milana Badelja.

Naime, zbog većeg broja igrača Genoe pozitivnih na PCR testiranju na SARS-CoV-2, lokalne vlasti donijele su odluku da cijela momčad mora u (samo)izolaciju. Iako je Badeljev test bio negativan, nužno je da u predstojećem razdoblju bude u izolaciji kao i ostatak negativnih igrača Genoe kojima je dozvoljeno treniranje, ali su zabranjena putovanja pa će propustiti prijateljski susret sa Švicarskom (7.10.), odnosno utakmice Lige nacija protiv Švedske (11.10.) i Francuske (14.10.).

Genoa je postala žarište koronavirusa, na koji su pozitivna dvanaestorica igrača i četiri člana stručnog stožera, zbog čega je odgođena subotnja prvenstvena utakmica Genoa - Torino. Među pozitivnim igračima Genoe je i hrvatski reprezentativac Marko Pjaca, za sada bez zdravstvenih tegoba, ali uz obaveznu mjeru samoizolacije.

>> Pogledajte kako se Maradona štiti od korone

Ključne riječi

Komentara 2

TA
Talleyard
16:14 02.10.2020.

Teško je biti u sjeni i slijediti uspjehe vatrenih na svjetskom prvenstvu, jer to je bio čudesan podvig, plod velike želje, entuzijazma, sreće... Teško će biti da se uskoro sve tako posloži , no treba graditi iznova sa žarom, domoljubljem,, i nadom da se opet čudo može dogoditi, bez pritisaka, omalovažavanja već sa podrškom hrvatskog naroda. .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije