Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PEH ZA PEHOM
Povratak na članak

Novi problemi za Dalića. Zbog ozljede otpada standardni prvotimac?

Hoće li osim očekivanog Petkovića još netko od igrača s pretpozivom dobiti priliku protiv Mađarske i Azerbajdžana tek treba vidjeti

Komentari 6

DU
Deleted user
18:34 10.03.2019.

Palaversu odmah ubacit....on je iz najboljeg kluba u vasioni.

VL
Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
17:15 10.03.2019.

Koga nema bez njega se može, gazimo dalje !

VL
SA
SI aka SI
10:52 11.03.2019.

Brozović je u top formi i sigurno će nedostajati, ali tu je Badelj koji je uglavnom vrlo dobro odrađivao tu funkciju u reprezentaciji (doduše, bio je i standardniji u klubu nego sad), pa i Šunjić kao alternativa. Može i Kovačić uskočiti u neku kombinaciju, pa Rakitić u sredinu. Krila su i Brekalo, može i Vlašić, kao i Oršić. Obzirom na odličnu formu Petkovića i Kramarića, ukoliko Rebić i Perišić ne mogu, a Brekalo bude prebačen na beka, možda Dalić odluči i na promjenu formacije na 4-3-1-2, pa u napadu zaigraju Petković-Kramarić, a recimo Vlašić polušpicu. Uglavnom, nema razloga da ne vjerujemo Daliću, a ni protivnici nisu toliko jaki da bi morali strepiti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.