Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON KALINIĆA
Povratak na članak

Novi problemi za Čačića, ostao i bez Badelja!

Badelj, vezni igrač Fiorentine, pridružit će se svom klupskom suigraču u petak na putu za Zagreb.

Komentari 8

ZO
zoca
18:10 25.03.2016.

Nisu mi jasne ove prijateljske utakmice ne igra pola igraca igra se i uigrava klupa koja mozda nece ni ici na ueropsko ,sve je to po meni bolesno..hrpa nekih veznih igraca koja ni sa vrha sesnasterca jedva moze do golaa dobaciti i jedan besciljno trceci napadac sa tehnikom lokalnog nogometasa i na svemu tome se grade snovi o osvajanju eura ,uzas

VL
Avatar oliver 7
oliver 7
12:44 25.03.2016.

Kakva povreda ...samo lupezi prave mjesto Alilu i Antolicu

VL
DU
Deleted user
23:37 25.03.2016.

Ni jedan ni drugi nisu primijećeni u Osijeku, znači nikakva šteta.

VL
RI
rikavac
13:45 25.03.2016.

sve mi ovo smrdi nesto da ostane bez dva igraca. Interesujeme kome se mjesto otvara.

VL
DE
derin
16:17 25.03.2016.

Halilovic van iz A reprezentacije, ni miljama ne zaslužuje biti u A selekciji, antolic, kojeg se mora prodati daleko po igri od reprezentacije. Tomasov i caktas u formi života pod hitno u reprezentaciju i jedan lijevi bek Strinic ili Pranjić i Pasalic. Ćorluka najbolje surađuje s vidom ili schidenfeldom, Lovren pravac klupa. I cacic ne izmišljaj nikakvih 3-5-2, drži se najsigurnije formacije. Sve izgleda da ćemo gledati jos jedan mamicev prodajni salon, a rezultat nigdje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.