Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strava u gradu

Novi okršaj Hrvata i Srba na Malti, trojica ozlijeđena, jedan opečen bakljom!

Neredi
Foto: Screenshot/Times of Malta
1/2
14.10.2015.
u 08:36

Srećom po našu reprezentaciju, ovi incidenti dogodili su se izvan stadiona i zato HNS ne može odgovarati

I noć nakon pobjede Hrvatske na Malti nije prošla mirno. Kako piše Times of Malta, a pozivajući se na policijski izvještaj, došlo je do novog hrvatsko-srpskog okršaja u kojem su trojica muškaraca ozlijeđena.

Navodno je jedan od sudionika tučnjave opečen bakljom, druga ozlijeđena osoba dobila je frakture, dok još uvijek nije poznato stanje treće osobe koja je završila u bolnici.

Do ovog incidenta ponovno je došlo u istom dijelu grada kao i u noći s ponedjeljka na utorak kada su se Hrvati i Srbi potukli ispred striptiz-bara. Tada su uhićena šestorica izgrednika, a nekoliko njih završilo je u bolnici.

Srećom po našu reprezentaciju, ovi incidenti dogodili su se izvan stadiona i zato HNS ne može odgovarati. Policija je na stadionu napravila dobar posao pa su spriječeni najavljivani incidenti, a Hrvatska je na travnjaku izborila nastup na Europskom prvenstvu sljedeće godine.

>>Do nereda je došlo jer su zaštitari provocirali i pokušali naplatiti veće cijene ulaznica

>>Incident na Malti: Potukli se Hrvati i Srbi, ima i ozlijeđenih!

Komentara 26

DU
Deleted user
08:41 14.10.2015.

I još neki sanjaju o trećoj jugi,Regiji,ha,ha

ZO
zoom
08:48 14.10.2015.

to su huligani, a ne navijači i te spodobe tako treba uvijek i nazivati: HULIGANI!

Avatar felixsb
felixsb
08:54 14.10.2015.

Ovo je ekipa koja ima podršku Milanovića,Jovanovića,Ostojića i co.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije