Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oduševili Saudijce

Novi Mamićev trijumf, do pobjede ga odveo dvojac koji je donedavno blistao u HNL-u

Zoran Mamić
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/9
16.10.2016.
u 09:47

U 39. minuti Ivan Tomečak je zabio za 1:0, dok je u sudačkoj nadoknadi prvoga dijela rezultat povisio Marin Tomasov

U utakmici 5. kola Pro lige Al Nassr je slavio na gostovanju kod Al Wahde sa 3:0, čime je momčad Zorana Mamića stigla do treće prvenstvene pobjede u sezoni. Al Nassr je do pobjede je izborio na krilima - hrvatskih nogometaša.

U 39. minuti Ivan Tomečak je zabio za 1:0, dok je u sudačkoj nadoknadi prvoga dijela rezultat povisio Marin Tomasov. Konačni rezultat u 89. minuti postavio je Al Sahlawi...

Marin Tomasov na travnjaku je bio do 79. minute, dok je Ivan Tomečak imao punu minutažu. Al Nassr se nakon pet kola s devet osvojenih bodova nalazi na 5. mjestu prvenstva Saudijske Arabije (od 14 klubova) s četiri boda zaostatka za vodećim Al Ittihadom...

 

 

>>Prebolio razvod: Zoran Mamić 'zapeo' za 20 godina mlađu manekenku

Komentara 5

SP
spremni0
10:32 16.10.2016.

Zoki je dobar trener trebao je ostati u Di amu i svakako ima potencijala da bude izbornik jednom...

BK
B Kosa
21:12 16.10.2016.

Zoran Mamic nije mislio napustiti Dinamo, kada mu je dodijala lava orjune onda mu je prekipilo da vide da on moze zaraditi i bez dinama.

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
13:45 16.10.2016.

sad ga kupit za velike novce da bude sve u điru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije