Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUPERTALENTIRANI 'KLINCI'
Povratak na članak

Novi Kukoč, Ivanišević, Prosinečki i Šuker obilježit će 2015. godinu

Ukoliko barem njih polovica napravi što i slavni prethodnici, bit će to izniman uspjeh.

Komentari 3

Avatar rakun19
rakun19
19:56 01.01.2015.

Po meni je glupo uspoređivati mlade sa sportašima koji su već napravili svoje rezultate. Ti mladi sportaši su jedinstveni i posebni, a nisu kopija nekih drugih sportaša. Svima im želim da osvoje više nego osobe s kojima se usporeduju.... I da piše se taekwondo, a ne tekvondo...

VL
ZA
Zahumlje
20:35 01.01.2015.

Teško da se može napraviti onoliko kvalitetni sportasa kao sto bilo 80' godina u bivsoj državi. U to vrijeme sportasi su su imali najbolje uvjete za razvoj. Država je izdvajala mnogo novca za njihov razvoj a bile su razvijene lige u kojima su se natjecali. Jarni, Štimac, Prosinecki, Boban i Šuker su bili u omladinskoj reprezentaciji Jugoslavije koja je osvojila Omladinsko svjetsko prvenstvo. Sad se ne pojavi svake godine igrac njihovog kalibra.

VL
Avatar Ironman0105
Ironman0105
23:56 01.01.2015.

Jedvaj i Halilovic s Tresnjevke, odnosno Centra? Jeste li vi normalni?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.