Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPETO JE

VIDEO Kaos u Ateni: Huligani AEK-a međusobno se potukli i žele napasti sud u kojem su Boysi

Prva skupina uhićenih navijača dovedena pred istražitelje na sud u Ateni
Foto: SOTIRIS DIMITROPOULOS
1/8
11.08.2023.
u 12:50

Huligani AEK-a pod nazivom Originals 21 okupili su se pred ulazom na sud i povicima iskazuju vidno nezadovoljstvo i izgleda kao da su došli napraviti novi nered i kaos.

U Ateni vlada vrlo naelektrizirana situacija koja se nikako ne smiruje. U petak ujutro krenulo je ispitivanje 105 ljudi, od kojih su većina pripadnici Bad Blue Boysa. Nakon smrti 29-godišnjeg navijača AEK-a, Grci su ogorčeni na Hrvate i nije ugodno biti u njihovu glavnom gradu, a posebno je neugodno pred sudnicom u kojoj se nalaze Boysi, javlja Dnevnik Nove TV

Huligani AEK-a pod nazivom Originals 21 okupili su se pred ulazom na sud i povicima iskazuju vidno nezadovoljstvo i sve izgleda kao da su došli napraviti novi nered i kaos. Naime, huligani AEK-a napali su vrata suda, no policija je trenutačno mirna jer ne želi stvoriti veće probleme. Cilj je na što bezbolniji način spriječiti grčke huligane da bi se ispitivanje Hrvata odvilo bez problema.

VEZANI ČLANCI:

Isto tako, divlji navijači grčkog kluba u jednom trenutku su se međusobno potukli. Napali su starijeg čovjeka i prebili ga šakama, no točan razlog napada nikome nije poznat. Video možete pogledati OVDJE

 

Ključne riječi

Komentara 24

BL
blackeder2022
13:31 11.08.2023.

Ako ima imalo pameti,iako temeljem do sadašnje prakse sumnjam,u drzavnim ali i u građanskim organizacijama ,ovo je praktični primjer što je rezultat kad se kriminalcima podilazi pod krinkom navijanja,vjernostoti domovini,naciji tj. svemu onome što kriminalcima može poslužiti za paravan i zaštitu od pravosudnih progona i osuda nacije odnosno građana.Oni bi da ruše i linčuju one koji se ne s njima slažu ,a u biti ,onima koji im smataju za nesmetanu kriminalnu aktivnost.Tko s Vragom tikve sadi,......

Avatar OmniusPrime
OmniusPrime
13:36 11.08.2023.

Mmda 🤔 kod nas u Dalmaciji se za mentalno retardirane "ulipo" kaže da su Oriđinali. AEKovim antifama ime Originals sasvim odgovara. A 21 im je kvocijent inteligencije?

TO
Tomisl
14:26 11.08.2023.

Hrabri frajeri sada kukaju , držite se sporta a ne politike i nasilja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije