Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJE 20 GODINA
Povratak na članak

Novak mu je nosio užinu, a Goran je izrekao proročanske riječi koje danas odjekuju!

Nikola Pilić bio je na tom finalu uz Goranova oca. Ne slučajno jer je on jedan od zaslužnijih za Goranove uspjehe. A onda se u njihovu priču na više načina upleo i Novak Đoković, danas prvi tenisač svijeta

Komentari 24

Avatar Proleter
Proleter
10:58 09.07.2021.

Ja samo znam da, otkad Đoković dominira, na hrvatskim televizijama tenisa više nema, čak ni finala GS-ova.

VL
Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
09:27 09.07.2021.

"dvodnevni meč s Henmanom"? Ček' malo, zar nije u finalu pobijedio Raftera?

VL
SA
SI aka SI
09:58 09.07.2021.

Nisam siguran da li možemo ustvrditi da je tenis bio bolji nego danas, tada je bio jedan dominantan tenisač Sampras, danas (ili do prije koju godinu obzirom da je Federer ipak u padu) su paralelno igrala trojica "Samprasa". Ako je tada bilo teško nešto osvojiti uz Samprasa, danas je još teže uz Nadala, Đokovića i Federera. Niti je fer reći da tenis nije bitan sport globalno, svaki drugi Laureus ode u ruke tenisača. Mi to sve zajedno manje pratimo, jer nakon Ivaniševića za prosječnog gledatelja iz Hrvatske, tenis više nije isti. O Goranovom Wimbledonu teško je reći nešto novo, nešto što nije rečeno. Emocionalno, jedan od pet najdražih sportskih trenutaka u povijesti Hrvatske uz polufinale s Rusima na OI 1992, Janicinu olimpijadu i utakmice nogometaša s Nijemcima 1998 i Englezima 2018

VL
Avatar southman
southman
08:22 09.07.2021.

" Treba napomenuti da je u vrijeme kad je Goran igrao bilo puno iznimno kvalitetnih igrača: Amerikanci Sampras, Agassi, Courier i Chang, potom Nijemci Becker i Stich, Šveđanin Edberg, Čileanac Rios, Austrijanac Muster, Nizozemac Krajiček, Brazilac Kuerten, Rus Kafeljnikov, Australci Rafter i Philippoussis, Britanci Henman i Rusedski, Čeh Korda i mnogi drugi. " Svaki od njih bi danas bez problema ušli min. u polufinale Wimbledona. Ovi danas su osim Đokovića i Nadala ( koji su ujedno i najstariji ) teška smijurija prema ovima gore.

VL
Avatar GeniKameni
GeniKameni
11:54 09.07.2021.

Da, ne tako davno na ATP touru je bilo mnogo vise visoko-kvalitetnih igraca od kojih je svaki bio ozbiljan kontender za naslov bilo kojeg turnira pa i onih iz Grand Slam serije. Martic je zaboravio spomenuti i McEnroea protiv kojeg je Ivanisevic takodjer igrao. Vrlo mladi igraci su osvajali Grand Slam turnire... Chang i Wilander su pobijedili na Roland Garrosu sa 17 godina, bas kao i Becker na Wimbledonu, s tim sto je Becker i obranio svoj naslov vec slijedece godine! A sada, jedan Federer sa skoro 40 godina jos uvijek je osmi tenisac svijeta, a tenisom i dalje dominiraju Djokovic i Nadal koji su duboko zagazili u 30-e... Da li su Federer, Djokovic i Nadal doista toliko superiorni samo zbog svoje kvalitete ili mozda i zbog svojevrsnog "vakuma" u svjetskom tenisu zadnjih 10-ak pa i vise godina...?

VL
CO
Cobra_
11:14 09.07.2021.

To bi imalo svu težinu i veličinu da Srbi nemaju Novaka, najboljeg na svijetu.

VL
DU
Deleted user
12:53 09.07.2021.

tzv. narodni ponedjeljak (kojeg više nema jer je središnji teren pokriven, pa kiša više ne može prekinuti ili odgoditi završni susret),..... e bas ti hvala ti novinaru, stvarno nismo znali za ovo dok nas ti nisi prosvjetlio.

VL
Avatar Mali_Radojica_
Mali_Radojica_
14:21 09.07.2021.

A sad se situacija obrnula - sad Goran njemu nosi užinu. Btw, uopšte ne znam koji će mu jurodivi Ivanišević, pa taj nije imao tri čiste u glavi, šta to on može da ga nauči? Više mi deluje kao neki bankrot pa mu se Đokica smilovao, dozvolio mu da se mota tu oko štaba da zaradi koju penezu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.