Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zakucavanja i trice

Novak LaVine slavio u Jordanovom dresu, Curry napravio ono što još nikome nije uspjelo

NBA
Foto: Youtube Screenshot
1/5
15.02.2015.
u 09:31

Stephen Curry je u finalnom krugu osvojio čak 27 poena.

Novak Minnesote, Zach LaVine (19), pobjednik je natjecanja u zakucavanju na All-Staru. Slavio je u finalnom krugu ispred Orlandova Victora Oladipa (94-72) i postao najmlađi pobjednik nakon Kobea Bryanta.

Za dvije izvedbe dobio je maksimalan broj bodova, a posebno je bilo dojmljivo zakucavanje u Jordanovu dresu s brojem 23 iz filma Space Jam.

Giannis Antetokounmpo iz Milwaukeeja i Mason Plumlee, suigrač Bojana Bogdanovića iz Brooklyna, ispali su u prvom krugu.

A Golden Stateov Stephen Curry pobjednik je natjecanja u tricama. Bila mu je to prva pobjeda u ovom natjecanju, a u finalnom krugu osvojio je 27 poena što dosad nikome nije uspjelo.

U završnici je nadjačao suigrača Klaya Thompsona i Clevelandovog Kyriea Irvinga.

Razigravač Houston Rocketsa, Patrick Beverley, bio je najbolji u natjecanju u vještinama (Skills Challenge). Nadmašio je u finalu Brandona Knighta, igrača Milwaukee Bucksa iako je njegov suparnik do same završnice bio u prednosti. No, onda je Beverly prvi uspio pogoditi tricu.

>>Spahija brani čast naše košarke dok čekamo Šarića, Hezonju...

>>Curry je NBA zvijezda, ali u tricama ga je pobijedila desetogodišnja djevojčica

Komentara 2

KR
krusty
10:13 15.02.2015.

"...a u finalnom krugu osvojio je 27 poena što dosad nikome nije uspjelo." Pa ljudi moji! Napisite, zasto to dosad nikome nije uspjelo: Prijasni maksimum su bili 30 bodova, a sa novim pravilama se moze dostici cak 34 (money ball rack)!

DI
dinamojavolim1
12:17 15.02.2015.

krusty jos jedan dokaz o kvaliteti sportskih novinara u VL

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije