Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATRENO U DUBAIJU

Đoković odgovorio na kritike: 'Da sam imao treće oko, nastavio bih igrati!'

Novak Đoković
Foto: Reuters/PIXSELL
27.02.2016.
u 23:43

'Počelo je infekcijom, a nastavilo se alergijom. Nije mi bilo svejedno što sam u deset navečer morao nositi sunčane naočale.'

Novak Đoković bio je u Dubaiju na pragu novog rekorda. Imao je iza sebe 17 finala u nizu i da je to ponovio i u Emiratima, s 18 finala izjednačio bi se najboljim – Ivanom Lendlom.

No Novak je imao problema s desnim okom pa je u četvrtfinalu predao Španjolcu Felicianu Lopezu nakon što je izgubio prvi set sa 3:6.

– Počelo je infekcijom, a nastavilo se alergijom. Nije mi bilo svejedno što sam u deset navečer morao nositi sunčane naočale. Da sam imao treće oko, nastavio bih igrati – kazao je Đoković, koji je zadnji meč predao 2011. godine.

Neki su mu navijači zviždali zbog toga, a s jednim se verbalno sukobio.

>> Đoković predao meč i ušao u sukob s navijačima u Dubaiju!

Komentara 9

DU
Deleted user
11:17 28.02.2016.

Nema sumnje da bi Nole nastavio igrati, ali peh! Srecom, on je vrlo rijetko bolestan i nadamo se uspjesnom i brzom oporavku! Drzimo ti fige Nole, vrati se tenisu i zaigraj sto prije!

GO
gotovinaa
09:29 28.02.2016.

Dan prije meča bio je u akva parku i ronio sa delfinima i tu pokupio infekciju..to je službena verzija..konjuktivitis

Avatar cro1com
cro1com
04:03 28.02.2016.

Ovo me strašno pogodilo 😱

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije