Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRAĆA SE U FORMU

Novak Đoković dominantno do osmine finala ATP turnira u Rimu

Tennis Internationals - Internazionali BNL d'Italia 2022
Fabrizio Corradetti / ipa-agency.net
10.05.2022.
u 18:53

Đoković će u meču za plasman u četvrtfinale turnira na kojem je osvojio pet naslova i još šest puta bio u finalu, igrati protiv pobjednika dvoboja njegovoj sunarodnjaka Lasla Đerea i Švicarca Stana Wawrinke.

Prvi tenisač svijeta Novak Đoković lakoćom je prošao u osminu finala na rimskom Masters 1000 turnira pobijedivši u dvoboju 2. kola Rusa Aslana Karaceva (ATP - 35.) sa 6-3, 6-2 za 90 minuta. 

Đoković će u meču za plasman u četvrtfinale turnira na kojem je osvojio pet naslova i još šest puta bio u finalu, igrati protiv pobjednika dvoboja njegovoj sunarodnjaka Lasla Đerea i Švicarca Stana Wawrinke.

U utorak je svog suparnika u meču drugog kola saznao najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić. To će biti najbolje rangirani britanski tenisač Cameron Norrie (ATP - 11.) koji je u prvom kolu svladao domaćeg predstavnika Lucu Nardija (ATP - 201.) sa 6-4, 6-4.

Bit će to drugi međusobni dvoboj Čilića i Norrieja, a Britanac je slavio u prvom sa 7-6 (5), 7-5 odigranom prošle godine na zemljanoj podlozi u portugalskom Estorilu.

Rimski sraz najbolje rangiranig hrvatskog i britanskog tenisača na rasporedu je u srijedu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije