Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRISTOJNO PONAŠANJE
Povratak na članak

Srbi oduševljeni: Đoković je ovime pokazao koliko je skroman i pristupačan!

Kosović je fotografirao Đokovića kako u redu strpljivo čeka za hranu iako bi narudžbu mogao dobiti preko reda kao velika zvijezda.

Komentari 7

Avatar poljicanin
poljicanin
17:57 15.11.2017.

Srbin se ponaša normalno i pristojno,pa to je stvarno senzacija!

VL
Avatar x-y
x-y
16:56 15.11.2017.

ooo Boze dragi, pa to bi u civiliziranom svijetu trebala biti normalna stvar......

VL
DU
Deleted user
17:24 15.11.2017.

Jako bitno. Ali ipak je to "srbin" pa je važno i ove vesti staviti na ovaj portal. Što danas radi gazda Jezda? Već godinu dana ništa o njemu na ovom portalu.

VL
DO
dobar
17:36 15.11.2017.

Pa u cemu je to ta velicina jel u tome sto nije nikad osudio zlocine koje su ucinili njegovi u Vukovaru samo govori da se strese kad se sjeti kako je Beograd bombardiran kako to da se ne sjeti sto je Srbija napravila od Vukovara tu bui bila njegova velicina a ne sto on stoji u redu za nesto kao i drugi.

VL
DU
Deleted user
17:13 15.11.2017.

Muči me samo jedno pitanje zašto " najveći ikad " nije dao koju kintu da sad već pok. stric plati struju... ovako čovjek sebi oduzeo život ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.