Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POČIVAO U MIRU

Nova tragedija zadesila rukomet: Quintanu izdalo srce, uskoro je trebao nastupiti protiv Hrvatske

Kairo: Svjetsko prvenstvo u rukometu, Portugal - Francuska
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/2
26.02.2021.
u 15:42

Bio je glavni vratar portugalske reprezentacije koja je posljednjih godina igrama i rezultatima bila pravi hit i osvježenje na rukometnoj sceni

Portugalski rukometni vratar Alfredo Quintana (32) izgubio je borbu za život nakon srčanog udara pretrpljenog 22. veljače tijekom treninga. Vratar Porta i portugalske reprezentacije danima je ležao u bolnici priključen na aparate u stanju inducirane kome.

Za razliku od vijesti objavljene prije dva dana, koja je bila ipak preuranjena, danas su vijest o isključivanju aparata objavili svi vodeći portugalski portali, počevši od onog sportskog dnevnog lista Record. Znakovito je bilo i što je tijekom tjedna njegov klub Porto objavio da neće nastaviti natjecanje u Ligi prvaka.

Alfredo Quintana rođen je 20. ožujka 1988. u Havani, na Kubi, a za Porto je branio od 2010. i s tim klubom osvojio šest naslova prvaka Portugala. Također, bio je i glavni vratar portugalske reprezentacije koja je posljednjih godina igrama i rezultatima bila pravi hit i osvježenje na rukometnoj sceni. Quintana je u tim uspjesima imao značajan udjel.

Trebao je braniti protiv Hrvatske u kvalifikacijama za Olimpijske igre koje su na rasporedu od 12. do 14. ožujka u Montpellieru.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Edgedancer
Edgedancer
16:02 26.02.2021.

Premlad. Sportaš. Vjerojatno i nepušač. 99% redovan sistematski. I što sad....

GU
General_U
16:17 26.02.2021.

Pamtit ću ga po vrhunskim obranama i po tome što je jedan od golmana koji kad uđu u seriju obrana doslovno zaključaju vrata brane i nemoguće...RIP.

DU
Deleted user
16:26 26.02.2021.

RIP

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije