Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ĆORLUKIN SUIGRAČ

Nova smrt zavila u crno svijet sporta: 'Ovo je velika tuga'

Innokenti Samokhvalov
Foto: Lokomotiv Moskva
20.04.2020.
u 20:24

- Bio je ljubazan čovjek i dobar prijatelj. FC Lokomotiv je šokiran ovim događajem, ovo je velika tuga za našu zajednicu. Duboko suosjećamo s njegovom obitelji - objavio je Lokomotiv vijest o smrti Samokhvalova

Branič moskovskog Lokomotiva Innokenti Samokhvalov (22) preminuo je tijekom individualnog treninga, potvrdio je danas klub na svojoj stranici. Samokhvalov je trenirao sam jer je i u Rusiji na snazi karantena zbog koronavirusa.

- Osjetio je slabost tijekom individualnog treninga. Detalji se još ispituju - poručili su iz Lokomotiva te dodali:

- Bio je ljubazan čovjek i dobar prijatelj. FC Lokomotiv je šokiran ovim događajem, ovo je velika tuga za našu zajednicu. Duboko suosjećamo s njegovom obitelji.

Samokhvalov je u Lokomotiv stigao 2015. godine, ali još uvijek čeka debi u ruskom prvenstvu. Trenutačno igra za Lokomotivinu drugu momčad koja nastupa u trećoj ligi.

Njegov trener Aleksandar Grišin je rekao da je nogometaš pretrpio srčani udar. Samokhvalov je iza sebe ostavio suprugu i sina.

Podsjećamo, u moskovskom Lokomotivu dugo godina igra naš Vedran Ćorluka koji je i kapetan momčadi.


 

Ključne riječi

Komentara 1

DE
deda1234
20:42 20.04.2020.

R. I. P

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije