Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Staze smrti

Nova smrt na utrkama: Poginuo 22-godišnji Argentinac Falaschi

sudar
Reuters/Pixsell
14.11.2011.
u 11:21

Mladić je izgubio kontrolu nad svojim automobilom na stazi Juana Manuela Fangija i zabio se u zaštitnu ogradu od guma.

Svijet još nije zaboravio na tragičnu smrt Marca Simoncellija, a već se dogodila nova. Na utrci Turismo de Carretera, najpopularnijoj utrci u Argentini, u zadnjem je krugu poginuo 22-godišnji argentinski vozač Guido Falaschi.

Mladić je izgubio kontrolu nad svojim automobilom na stazi Juana Manuela Fangija i zabio se u zaštitnu ogradu od guma, no čini se da je kobno bilo odbijanje njegova automobila natrag na stazu, gdje je na njega naletio vozač Nestor Girolami.

Falaschi je, prema izvještajima iz Argentine, bio živ nakon sudara, hitno je prevezen u bolnicu, no liječnici ga nisu uspjeli spasiti.

Ključne riječi

Komentara 1

AN
AnaB1982
12:12 14.11.2011.

ajajajaj koji fliper RIP

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije