Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADI LUKA SUČIĆ
Povratak na članak

Nova promjena u reprezentaciji: Dalić našao zamjenu za Kovačića, pozvao Bišćanovog dragulja

Sučić će se tijekom dana priključiti momčadi koja će od 17 sati odraditi trening na pomoćnom igralištu stadiona Gradski vrt

Komentari 7

BU
Bubalamala
11:53 09.10.2021.

Tako se to radi, treba graditi momčad za budučnost.Osigurati te mlade talente da ne bi više razmišljali za koga će igrati.To se vidjelo i protiv Cipra gdje su osigurani Stanišić i Jakić a sada Sučić.Nije on zamjena za Kovačića već nova snaga poslije SP jer Kovačić je jedan od nasljednika Luke Modrića koji treba voditi te mladiće.

VL
KR
krampus9
12:40 09.10.2021.

Ja sam ga gledao jučer prvi put u životu i oduševio me kako igra

VL
Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
14:42 09.10.2021.

Ma ak je pozvao Biscanovog dragulja - to je dobitna formula.

VL
Avatar razbojnik404
razbojnik404
18:21 09.10.2021.

Jedan izvanredno pamet potez Zlatka Dalića i njegovog Stručnog stožera. Podržavam ideju Daliću produljiti ugovor nakon Svjetskog prvenstva - bez obzira kakav plasman tamo ostvari. Za dviej godine on će stvoriti opet jednu nacionalnu vrstu koja će kotirati prema vrhu nogometa u Europi. Nisam od onih koji bi nakon svakog neriješenog, ili nedaj Bože poraza, odmah mijenjali trenera. Svaki tko se nešto ozibiljnjije baviti tom tematikom zna kako su za smijenu genracija i postavljanje nove momčadi potrebno (skromno) vremensko razdoblje od najmanje pet godina. "materijal" je tu - sada trebamo stpljenje i kontinuitet. Do sada je sve ciljeve ostvario. Idemo i prema drugom velikom natjecanju poslije srebrene medalje 2018. u Rusiji. Za ovaku malu zemlju poput Hrvatske već odlazak na velika najecanja je oroman uspjeh.

VL
IB
Ivan_bol
11:33 09.10.2021.

Kako bi rekao TRS (trener svih trenera :)) SIne treba tatu zamijeniti . Znaci 2xL

VL
Avatar gradjanskirat
gradjanskirat
17:17 09.10.2021.

Garavi polako izbacuje hrvate i dovodi svoje umjesto...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.