Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRED FRANCUSKU

Nova nesreća za Horvata: Otpao mu je vrhunski pivot, tko će ga zamijeniti?

Stockholm: Tuga rukometaša Hrvatske nakon izgubljene utakmice u finalu rukometnog EP
Luka Stanzl/PIXSELL
13.02.2021.
u 18:20

Podsjetimo, od 12. do 14. ožujka 2021. na rasporedu je kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre u Tokiju. Hrvatskoj na putu stoje domaćini Francuzi te Portugal i Tunis. Tri utakmice u tri dana

Loše vijesti za izbornika hrvatske rukometne reprezentacije. Nakon što je ostao bez Luke Stepančića umjesto kojega je u reprezentaciju pozvao Šimu Ivića, stigla je vijest i kako je 'izvan pogona' Marin Šipić, pivot PPD Zagreba. 

Nažalost, Šipićeva ozljeda će ga ostaviti van terena skoro pola godine, tako da Horvat na njega ne može računati niti ako se Hrvatska plasira na Olimpijske igre. 

Spićanin mora na opreaciju ramena, a Horvat još nije objavio tko će umjesto Šipića za mjesec dana braniti boje Hrvatske. 

Podsjetimo, od 12. do 14. ožujka 2021. na rasporedu je kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre u Tokiju. Hrvatskoj na putu stoje domaćini Francuzi te Portugal i Tunis. Tri utakmice u tri dana. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
20:49 13.02.2021.

Barem pivota imamo.

DM
drazen.muhvic
19:47 13.02.2021.

Šipić nije vrhunski pivot...

RO
roland
19:02 13.02.2021.

Kajba?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije