Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki problemi

Nova loša vijest, pehovi ne zaobilaze Slavena Bilića na početku ove sezone

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
21.08.2016.
u 15:46

Nakon Ayewa ozlijedio se i glavni napadač Andy Carroll koji bi zbog ozljede koljena mogao izbivati četiri do šest tjedana.

West Ham hrvatskog trenera Slavena Bilića suočio se s mnogim teškoćama već na početku sezone. Neočekivano je pobijeđen 2:1 u gostima kod Domžala u Europskoj ligi (kod kuće je ipak popravio dojam - 3:0), zatim je remi zabilježio i kod Astre u Rumunjskoj (1:1), a ni do boda nije mogao kod Chelseaja (1:2) na otvaranju engleskog prvenstva.

No, više od tih rezultata Bilića brine lista ozlijeđenih igrača koja je iz dana u dan sve duža. Nakon Cresswella, Feghoulija, Lanzinija i Sakhoa stigla je vijest o ozljedi Andrea Ayewa, najskupljeg igrača u povijesti kluba (stigao za 23 milijuna eura iz Swanseaja). Ozlijedio se u susretu s Chelseajem, a nagađa se da će oporavak trajati najmanje četiri mjeseca.

Ali ni tu nije kraj niza ozlijeđenih u redovima Čekićara. Nakon Ayewa ozlijedio se i glavni napadač Andy Carroll koji bi zbog ozljede koljena zadobivene protiv Astre, prema prvim informacijama, mogao izbivati četiri do šest tjedana.

Bilića danas od 17 sati očekuje ogled s Bournemouthom, a vidjet ćemo kako će hrvatski stručnjak pripremiti momčad 'načetu' ozljedama.

Komentara 2

MU
muh
16:03 21.08.2016.

Još malo pa neče imati brige bar ne u West Ham.

Avatar tripadvisor85
tripadvisor85
23:13 21.08.2016.

Ima callerija i došo je robson-kanu, ne vidim problem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije