Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi strijelac Bundeslige
Povratak na članak

Nova hrvatska senzacija iz Njemačke, srušio je Bayern i rastužio Klosea

Najbolje se snalazi na poziciji iza napadača, dakle na polušpici, nešto poput Andreja Kramarića. Tu najbolje dolaze do izražaja njegova kreativnost i smisao za igru – kaže tata Ivanović

Komentari 6

DU
Deleted user
08:50 06.02.2020.

Kako je to lipo kad ta dica koja su rođena u dijaspori zele igrati za domovinu svojih oceva.Ne vidim to kod drugih nacionalnosti. Mi HRVATI 👏💪

VL
Avatar Forumas
Forumas
21:54 05.02.2020.

neka nasi mladi hrvati samo dobro igraju za svoje klubova pa ce i za hrvatsku reprezentaciju a glasovanje im lako zabranimo,za to se neka ne sekiraju,za to smo mi tu.

VL
PO
posttuacen
21:56 05.02.2020.

MooXi.net - sjajan projekt za odrasle koji žele pronaći seksualnog partnera

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.