Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduk - Lučko 1:2
Povratak na članak

Nova bruka Hajduka! Lučko igralo poput Barcelone i dobilo bijele

Hajduk nakon novog poraza ima 18 bodova manje od vodećeg Dinama, ali bježi trećeplasiranom Slavenu sedam.

Komentari 11

OB
-obrisani-
21:52 21.04.2012.

moraju igraci hajduka nesto zaraditi na kladionici

VL
Avatar Bekrija
Bekrija
21:53 21.04.2012.

Ovo više nije ni smiješno na šta je Hajduk spao!

VL
BO
boka50
22:08 21.04.2012.

Tješi se Ozren M da Slaven ima 7 bodova manje od Hajduka. Ustavri već tjednima ne upisuju 3-0 bb , odnosno 3 boda protiv Varaždina

VL
Avatar mohito
mohito
22:13 21.04.2012.

mene cudi di je onih 20 tisuca navijaca o kojima stalno pricaju hajdukovci - kaj se hajduk vise ne voli?....

VL
OB
-obrisani-
22:41 21.04.2012.

Ha ha ha nema publike a nema nikoga ni u svecanoj lozi. Osim toga rezultat je realan. Lucko kao i vecina drugih klubova makar i sa dna tablice su bolji od hajduka. Lucko je doslo pobjeditbi to su napravili. Srica da ovi putbsudac nije svira neki nepostojeci penal za hajduk kakomto obicno biva kad hajduka triba spasit od poraza. Inace utakmicu je gledalo oko 800 ljudi ha haa haaahhha, tolikomomtovarskoj ljubavi prema hajduku. Hajduk je grobar hr nogometa i tribamo se svi ujedinit da se taj klub suspendira jerbtu ima svega samo ne nogometa. Odakle se hajduk financira alo uskok...

VL
BU
budagigo
23:11 21.04.2012.

pa opče je poznata stvar da se hajduka može pobjediti jedino ako se igra najmanje kao barcelona,a i sama barca ih nije mogla pobjediti na poljudu i bila je sretna što je završilo nerješeno jer je trebala popiti pet komada do poluvremena,a priča se da je i sam mesi rekao da je sreča da hajduka nema u ligi prvaka jer barca nebi tada osvojila ligu prvaka.

VL
ED
europski dinamo
23:24 21.04.2012.

Barca nije nadigrala Hajduk kao Lučko. Lučko je bolje od Barce,a Hajduk je najlošiji.

VL
OB
-obrisani-
23:30 21.04.2012.

Prisjetite se Vladimira Beare, Brokete, Lustice, Bernarda Vukasa, Frane Matosica, Vladimira Senauera, Kokeze, Ankovica , Kozline ( meni je bio najdrazi igrac), Ilica, Vinka Cuzziija. Te potom Jerkovica, Dzonija, Buljana, Muzinica, Peruzovica , Hlevnjaka, Nadoveze, Surjaka,itd itd.To su bili igraci.graci. Osporedite ovu bijedu od tima koji danas nosi ime Hajduk ( da se razumijemo ni Dinamo tu bas ne zaostaje previse iako imaju par dragulja)...da nije Dinama moglo bi se reci da je HNL na razini Faro otoka

VL
OB
-obrisani-
23:35 21.04.2012.

Samo je po sebi loše što smo izgubili utakmicu od momčadi, koja ispada iz lige. >>> Ne vjerujem da danas Hajduk ima i jednog jedinog igraca koji bi bio standardan u Dinamu.

VL
DU
Deleted user
08:21 22.04.2012.

Ma dajte ljud molim vas pa što pričate... , za sve je kriv Maminjo ,on je glavni krivac hajdukovog poraza , čak mislim da se je zamaskirao i da je on zabio onaj drugi gol !!!!!!!!!

VL
DO
dodotatino
08:31 22.04.2012.

Ne kužim zašto kod nas svi smatraju katastrofama kada klub manjeg reitinga pobjedi Hajduk ili Dinamo, zar oni ne igraju nogomet za bodove. Po tome bi trebali igrati samo dvije tekme u Splitu i Zagrebu i ko dobije prvak. Ipak kao dinamovac nije mi niti malo drago ovo što se dešava Hajduku jer Dinamu treba jak Hajduk. Jedino što bi bilo dobro da sada progledaju i shvate da im ipak za sve nisu krivi Mamić i HNS.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.