Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
THERESE JOHAUG

Norvežanka s 14 svjetskih i četiri olimpijska zlata najavila mirovinu: Vrijeme je...

(BEIJING2022)CHINA-BEIJING-OLYMPIC WINTER GAMES-CLOSING CEREMONY (CN)
Cao Can/XINHUA
04.03.2022.
u 23:58

- Vrijeme je da se usredotočim na život izvan vrhunskog sporta.

Norveška skijaška trkačica Therese Johaug, koja je na ZOI u Pekingu osvojila tri zlatne medalje, objavila je u petak da će se povući na kraju sezone. 

- Ove sezone ima još nekoliko utrka, ali onda će doći vrijeme za kraj i vrijeme da se usredotočim na život izvan vrhunskog sporta - napisala je 33-godišnja Norvežanka na svom Instagram profilu.

Norvežanka koja ima 14 zlatnih medalja sa svjetskih prvenstava u subotu će nastupiti u Holmenkollenu, gdje je prije jedanaest godina osvojila svoj prvi naslov.

U karijeri je zabilježila i 80 pobjeda u Svjetskom kupu, a prvu zlatnu olimpijsku medalju osvojila je na ZOI 2010. u Vancouveru. ZOI u Pjongčangu 2018. je morala propustiti jer je bila suspendirana na 18 mjeseci zbog pozitivnog testa na doping.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije