Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAHUJU OD NEREDA

Norvežani se zbog straha od BBB-a odlučili na radikalan potez!

Dinamo - atmosfera
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/6
27.08.2019.
u 18:13

- Zatvorit ćemo zbog straha od tučnjave. Mnogi misle da to nije pametna odluka, ali sigurnost je najvažnija - poručio je menadžer jednog od dva kluba. U trećem noćnom klubu još se predomišljaju hoće li napraviti isto.

Dva noćna kluba u Trondheimu odlučila su večeras zatvoriti svoja vrata zbog straha od BBB-a nakon utakmice Rosenborga i Dinama u posljednjem kolu kvalifikacija za Ligu prvaka.

Na ovu mjeru odlučili su se zbog predostrožnosti.

- Zatvorit ćemo zbog straha od tučnjave. Mnogi misle da to nije pametna odluka, ali sigurnost je najvažnija - poručio je menadžer jednog od dva kluba. U trećem noćnom klubu još se predomišljaju hoće li napraviti isto.

Navijači Rosenborgova protivnika su skloni incidentima, Bad Blue Boysi nisu najpristojniji dečki, navode tamošnji mediji.

A što na sve kaže norveška policija?

- Znamo da dolazi skupina od 60-70 navijača. U Dinamu ne znaju za taj podatak i ne mogu preuzeti odgovorenost za njih. Dobit ćemo pojačanja, a navijače ćemo zadržati na stadionu 15 do 20 minuta nakon utakmice - rekli su u policiji.

Ključne riječi

Komentara 7

RE
rene
18:42 27.08.2019.

tko želi gledati utakmicu a nema A1 tv može instalirati aplikaciju Mobdro ... još teba instalirati aplikaciju Nox ili aplikaciju Blue Stacks... meni bolje radi Modbro preko Blue staksa ... sve ostale upute možete naći na netu .. prilično je jednostavno i brzo, ima mali milijun programa za gledati, ESPN, Srpska Arena, Hrvatski Sportklub, Bein, Skysports i mnogi drugi .. ima i drugih vrsta programa osim sporta .. prijenos je na Arena Sportu 3 u 21:00 .. jbg, srpski komentator, ali kome se ne sviđa može smanjiti ton ... ja spojim laptop preko HDMI-ja na TV i solidna je slika

MA
Markoso
19:56 27.08.2019.

Neka nas se boje, Dinamo plave boje.

BL
Blender
19:22 27.08.2019.

Ovdje mozete gledati utakmicu! https://livesport.ws/en/football

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije