Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSEBNA KLAUZULA

Norvešku superzvijezdu svi žele, ali ne toliko da će platiti čak 200 milijuna eura!

Soccer 1. Bundesliga / Borussia Dortmund - Bayer 04 Leverkusen 3: 1.
Ralf Ibing/DPA/PIXSELL
06.06.2021.
u 19:00

U konačnici, pohlepa Borussije i Raiole mogla bi se osvetiti mladom napadaču, njegovom menadžeru i klubu.

Norveška i zvijezda Borussije Dortmund Erling Haaland u srpnju će navršiti 20 godina, ali na meti je najvećih i najbogatijih klubova svijeta. No preskup je i za njih jer da bi ga dobili, moraju platiti 200 milijuna eura!

Upravo toliku je visinu potencijalnog transfera postavio njegov klub, za ovo ljeto. Ako će zainteresirani pričekati iduće ljeto, odšteta će iznositi "samo" 80 milijuna eura. Problem je što bi to bilo preriskantno čekati.

Konkretnije, Haalanda žele Real Madrid, Barcelona, Chelsea, Manchester City i Manchester United. Ali, u ovoj koronakrizi nemaju baš novca za razbacivanje. Jer, treba znati i da Haalandov menadžer Mino Raiola traži rekordnu plaću za svog štićenika. Primjerice, Barcu je to odbilo još u travnju.

Chelsea pak gleda okrenuti se Timu Werneru, koji je razočarao prošle sezone no svakako ima potencijala za velike stvari. Real Madrid bi pak provjerenog Kyliana Mbappea, koji je maestralan i jeftiniji.

I Manchester City bi provjerenog i jeftinijeg Harryja Kanea, a Manchester United je s Edinsonom Cavanijem potpisao novi ugovor pa neće nigdje žuriti.

U konačnici, pohlepa Borussije i Raiole mogla bi se osvetiti mladom napadaču, njegovom menadžeru i klubu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije