Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AMBICIOZAN PLAN

Norveški novinar otkrio što je čuo: I Dinamo je kucao na vrata s koferima punim novca

Jens Petter Hauge
Foto: Reuters/Pixsell
1/2
30.09.2020.
u 15:08

- Brojni su veliki klubovi skautirali Haugea, među njima i predstavnici Manchester Uniteda više puta - naveo je norveški novinar

Jens Petter Hauge, fantastični mladi norveški krilni napadač koji je ove sezone za Bodo/Glimt postigao 14 pogodaka i tome dodao 10 asistencija, najvjerojatnije će za koji sat potpisati za Milan na veliko razočaranje navijača Manchester Uniteda i - Dinama!

Naime, mladić koji je nedavno na San Siru zabio pogodak Milanu i time samo učvrstio odluku talijanskoga giganta da ga kupi, tijekom dana će obaviti liječnički pregled u klinici La Madonnina, što znači da bi Rossoneri do kraja večeri mogli potvrditi transfer.

Zasad norveški i talijanski mediji ne nagađaju kolika će odšteta pripasti klubu, ali je zato norveški novinar Jonas Bergh-Johnsen otkrio da je hrvatski prvak bio spreman izdvojiti tri milijuna eura kako bi Haugea doveo u svoje redove!

- Brojni su veliki klubovi skautirali Haugea, među njima i predstavnici Manchester Uniteda više puta. Također, čuo sam da je Dinamo ponudio tri milijuna eura, ali i da su čelnici Bodo/Glimta kasnije odbili tu ponudu - istaknuo je Jonas Bergh-Johnsen i priznao da je u kontaktu s jednim od vodećih ljudi tog kluba Frodeom Thomassenom.

Čitava prepiska se pojavila na Twitteru, a za navijače Modrih dobra vijest kaže: možda je  zakasnio kupiti Haugea, ali Dinamo očito želi dovesti nekog mladog kapitalca i u to je ime spreman odriješiti kesu. 

Ako se slažeš s nama da će večeras pasti kiša golova, Germania ima ponudu za tebe. Pregledaj ovdje.

Komentara 2

Avatar mladen valentić
mladen valentić
15:10 02.10.2020.

Nažalost, neki se trude iz petnih žila da nađu razlog da Dinamo bude razlog za sprdnju i tako koče izgradnju stadiona, kako bi se naslađivali izjavama stranaca kad gostuju na Maksimiru!

DU
Deleted user
15:51 30.09.2020.

Ja se divim i ovima koji su došli igrati pod one ruševine od Maksimira.Kakva sramota !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije