Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvalifikacije za EP

Norveška pobijedila Azerbajdžan 1:0 i došla na devet bodova

Italija - Norveška
Foto: Reuters (Ilustracija)
16.11.2014.
u 20:21

Pogodak odluke gosti su postigli u 25. minuti kada je nakon udarca iz kuta Johansena u mrežu domaćina loptu pospremio Nordtveit

Nogometaši Norveške u četvrtoj su utakmici skupine H kvalifikacija za Europsko prvenstvo pobijedili Azerbajdžan s 1:0 i došli do svoje treće pobjede.

Pogodak odluke gosti su postigli u 25. minuti kada je nakon udarca iz kuta Johansena u mrežu domaćina loptu pospremio Nordtveit. Gosti su bili bolji tijekom cijelog susreta i zasluženo pobijedili te se približili Italiji i Hrvatskoj na vodećim mjestima u skupini.

Nizozemska je pobijedila Latviju sa 6:0 u prvoj pravoj utakmici nakon SP-a u Brazilu. Van Persie je zabio prvi gol na utakmica, a do odmora su mrežu tresli i Robben te Huntelaar, a u nastavku su posao dovršili Bruma, Robben i Huntelaar.

Rezultati: 

Azerbajdžan - Norveška 0:1

Belgija - Wales 0:0

Cipar - Andora 5:0

Nizozemska - Latvija 6:0

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije