Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pinto i Henriquez

Nogometaši GNK Dinamo podržali humanitarnu akciju TERRY FOX RUN

Terry Fox Run
VL
10.09.2014.
u 16:52

„Ponosan sam što kao igrač Dinama mogu podržati ovako vrijednu akciju kao što je "Terry Fox run". Borba protiv raka je nešto u čemu smo svi zajedno, a svatko od nas, nažalost, zna nekoga manje ili više bližnjega tko boluje od ove bolesti"

Danas je na konferenciji za novinare, održanoj u hotelu Esplanade Zagreb, najavljena jubilarna 15. humanitarna akcija Terry Fox Run koja će se održati na Jarunu 21. rujna. Organizatorima su se pridružili Milan Bandić, gradonačelnik Grada Zagreba,  glumica i voditeljica Mirna Maras, košarkaš Franjo Arapović, nogometaši GNK Dinamo Angelo Henriquez i Ivo Pinto te tako iskazali podršku akciji. 

„Ponosan sam što kao igrač Dinama mogu podržati ovako vrijednu akciju kao što je "Terry Fox run". Borba protiv raka je nešto u čemu smo svi zajedno, a svatko od nas, nažalost, zna nekoga manje ili više bližnjega tko boluje od ove bolesti. Nadam se da će se jubilarni 15. put kako se trči ova utrka u Zagrebu skupiti novac kojim će se pomoći oboljelima“, rekao je igrač GNK Dinamo Angelo Henriquez.

Na pitanje da li je upoznat s humanitarnom akcijom Terry Fox Run Ivo Pinto je izjavio, “Naravno da sam upoznat s Terry Fox utrkom; to je međunarodna akcija koja postoji i u Portugalu. Sretan sam što se Dinamo uključio i što sam imao priliku i čast doći ovdje i pružiti podršku. Terry Fox je krenuo trčati kako bi skupio novac, a iako je, nažalost, za njega bilo kasno pokrenuo je nešto puno veće nego što je vjerojatno ikada zamišljao. Do danas je skupljen novac koji je pomogao tisućama osobama u svijetu i ponosan sam što smo Dinamo i ja dio toga.“ 

Najavljena je i humanitarna prodaja majica, koja će se održati u subotu 13. rujna od 11 sati ispred kafića Charlie u Bogovićevoj ulici.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije