Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
13. OKUPLJANJE SPORTAŠA

Nogometaši Dinama i Hrvatskog dragovoljca najbrojniji na hodočašću u Mariji Bistrici

Hodočašće Marija Bistrica
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/2
06.05.2015.
u 11:54

Na hodočašću je sudjelovalo oko 1000 sportaša, a pridružio im se i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Zagrebački sportaši već tradicionalno svakog prvog ponedjeljka u mjesecu svibnju pohode svetište u Mariji Bistrici. Tako je bilo i ovoga puta, a sportašima je to bio 13. put zaredom da hodočaste u Marijino svetište. Okupljanje organizira Odjel za pastoral sportaša Zagrebačke nadbiskupije.

Među hodočasnicima najbrojniji su bili nogometaši iz Dinama, Hrvatskog dragovoljca, Dubrave, Sesveta, Vrapča... Na hodočašću je sudjelovalo oko 1000 sportaša, a pridružio im se i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

- Sport ima vrijednosti kao što su zbližavanje, solidarnost, ustrajnost, odgajanje mladih iskustvom stručnih ljudi, poštivanje pravila i odgovornost. Sport razvija i potvrđuje odlike kao što su vjernost, marljivost i istinitost - poručio je zagrebački pomoćni biskup Ivan Šaško.

>> Bandić i braća Mamić sudjelovali na hodočašću zagrebačkih sportaša u Mariju Bistricu

Komentara 1

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
13:34 07.05.2015.

Lijepo su hodali kao lijepi vjernici koji vjeruju u lijepa bajke, lijepe mitove i bujne fantazije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije