Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ESPN-ovo istraživanje

Nogometaši Barcelone i Real Madrida najplaćeniji sportaši

Clasico (1)
AFP/REUTERS/PIXSELL
21.04.2011.
u 16:35

Španjolski nogometni klubovi Barcelona i Real Madrid u prosjeku najviše plaćaju svoje igrače. Barca svoje nogometaše plaća 7,9, a madridski klub 7,4 milijuna dolara godišnje. Oni su prestigli bejzbolsku momčad New York Yankees (6.8)

Na četvrtom i petom mjestu su NBA klubovi LA Lakersi (6.5) i Orlando Magic (6.4). Šesti je Chelsea (6.0) koji u prosjeku najviše plaća svoje nogometaše u Engleskoj, odnosno Inter (6.0) u Italiji. Iza njih slijedi još jedan bejzbolski klub Boston Red Sox te NBA momčad Denver Nuggets. Na desetom je mjestu Manchester City čiji nogometaši u prosjeku imaju plaću 5.9 milijuna dolara.

Komentara 1

Avatar Idler 3
Idler 3
13:44 22.04.2011.

Pa u ta dva kluba igraju prva 3-4 najbolja igrača na svijetu pa to nit ne treba čuditi. Uostalom pogledajte koliko samo finalista i polufinalista sa zadnjeg SP je među njima. Ako imaju - nek ih i plate !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije