Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER DAO OTKAZ
Povratak na članak

Zgrozio potezom: Takav čovjek ne može biti slobodan

Pagani je na treningu zaprijetio pištoljem treneru Cristianu Neiru jer ga je ovaj odlučio ostaviti na klupi

Komentari 1

VI
Vito
07:03 05.02.2018.

- Nadam se da će snage reda nešto poduzeti. Takav čovjek ne može biti slobodan. Ne možemo dopustiti da nasilnici hodaju okolo. ::: Izgleda da se raspitivao po svijetu i pronašao idealnu državu za nastavak sportske karijere u Hrvatskoj. __ I ovdje se nadamo da nasilici ne mogu biti na slobodi, no, suci, snage reda i javna praksa nam to negiraju. __ Ne samo da su u Hrvatskoj nasilnici na slobodi, nego su gradonačelnici, treneri, župani i višestruke ubojice, da o njihovoj trečerazrednoj inteligenciji ne pišem

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.