Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE IGRA, ALI UŽIVA
Povratak na članak

Nogometaš se seksao s djevojkom, a njegovi prijatelji sve snimili

Uslijedila je veza Laijom Grassi kojoj je također kumovala nogometaševa nevjera iako su istovremeno čileanski mediji tvrdili da je Laia Grassi prekinula vezu jer Sánchez nije mogao izdržati njen tempo u krevetu

Komentari 2

Avatar ZigiMarley
ZigiMarley
21:54 26.02.2020.

Koja karikatura od ženske. Većina nogometaša su prije nego su zaradili neku paru bili obični bezveznjaci koji nisu znali poševiti ni svoju desnicu. Kad su počeli zarađivati odmah su počeli jašiti sve kaj se kreće. Naravno, prostitutke i sponzoruše dobro žive od tih jadnika. :-)

VL
PA
Papillon
21:23 26.02.2020.

Ma kakav Sanchez! Kakav je to muškarac od 169 cm!?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.