Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAVIČAN PRIZOR

Srpski nogometaš ponovo se srušio na terenu! Nakon srčanog zastoja igra s defibrilatorom

Nogometna lopta
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
03.12.2023.
u 15:26

Ovo je drugi put da se Dragiša Gudelj srušio na terenu. Pozlilo mu je bilo i 25. ožujka tijekom utakmice s Racing Ferrolom. Tada je pretrpio srčani zastoj nakon čega je morao na operaciju gdje mu je ugrađen automatski defibrilator

Srpski nogometni branič Dragiša Gudelj (26), koji nakon srčanog zastoja proživljenog u ožujku igra s defibrilatorom, u nedjelju se opet srušio na travnjak u 28. minuti utakmice španjolske treće lige između njegove Cordobe i Melille. Gudelj, brat srpskog reprezentativca Nemanje Gudelja iz Seville, prevezen je u najbližu bolnicu u gradu Melilli gdje mu je stabilizirano stanje.

"Gudelj se osjeća dobro. Bio je prevezen u bolnicu kako bi ga liječnici pregledali nakon što je napustio stadion", priopćila je Cordoba. Taj klub iz Andaluzije najavio da će izvijestiti javnost čime bude imao više informacija. Utakmica se nastavila jer Gudelj nije bio izgubio svijest, te je završila pobjedom Cordobe od 1-0.

VEZANI ČLANCI:

Ovo je drugi put da se Dragiša Gudelj srušio na terenu. Pozlilo mu je bilo i 25. ožujka tijekom utakmice s Racing Ferrolom. Tada je pretrpio srčani zastoj nakon čega je morao na operaciju gdje mu je ugrađen automatski defibrilator s kojim se nastavio baviti nogometom.

Danski nogometaš Christian Eriksen, veznjak Manchester Uniteda, vjerojatno je najpoznatiji nogometaš koji igra s defibrilatorom nakon što se zbog srčanog zastoja bio srušio 2021. tijekom Europskog prvenstva gdje je nastupio za Dansku protiv Finske. 

VIDEO Karoglan: 'Biti jesenski prvak ne znači ništa. Ne volim bahatluk, nema opuštanja'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije