Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUSPENDIRANI PREDSJEDNICI
Povratak na članak

Nogomet na dnu! Blatter: Ovo je politički progon!

'Borit ću se protiv suspenzije. Ovo je napad na mene, ali i na Fifu, žao mi je što se okaljava jedna toliko uspješna organizacija.'

Komentari 12

BA
barkod
17:20 22.12.2015.

Izgleda , da je ipak u nekim segmentima, Lijepa naša copy-paste razvijenih zemalja u ovom slučaju Švicarske. Još čekamo Platinia s ovakvom izjavu pa da se pridružimo i Francuskoj. Barem smo negdje uz bok Švicarskoj , nadamo se i Francuskoj.j. Uvijek ovakve velike glave kada ih se optužuje i kažnjava glavni izgovor je politički progon.

VL
SC
schwertransport
17:49 22.12.2015.

A kaj sad frce cube jw kriv si znaju

VL
DU
Deleted user
17:34 22.12.2015.

Da su ovi lopine-jesu i to bez premca. ali povijest pokazuje da ih uvijek mijenja druga grupa "sposobnijih" lopina. daj boze da sam u krivu!

VL
ZG
ZGexil
17:12 22.12.2015.

haha, politički progon, zvuči mi od nekud poznato....... kradljivac je lopov i tu je svakoj drugoj priči kraj.

VL
NE
Nemanadimak
19:10 22.12.2015.

FiFA kao takva jaka i velika organizacija koja je mogla da mrda cijeli svijet, morala je biti unistena. Interesantno da cijei svijet gleda pare i radi za pare a sada kada su oni jako uspjesni postaju krivci. Blater je u pravu, to je progon. Pa sta su trebali dati prvenstvo onome ko nema novaca i ko nemoze organizirati natjecanje? Naravno da su gledali gdje mogu vise zaraditi, ali su u istu ruku i jako pravicni, jel postoji pravilo da svaki kontinent mora ugostiti natjecanje. Ali tko ima malo pametni zna o cemu se tu i radi. Interesantno da se FBI mesa u FIFU, kao da oni nebi imali dovoljno posla i materijala za iztrazivanje u USA ali ne morali su napasti FIFU. Blater je od nicega napravio ogromnu masineriju, masineriju koja ima svoje sledbenike, nogometase, nogometnun skolu. TV prava, prakticni postali su vec preveliki i morali su ih unistit. Vidjecemo tko ce sada preuzeti FIFU i sto ce biti sa FIFom . Vjerojatno je opet novac u pitanju, hoce je unistiti da bi potom neko kupio za jeftine novce.

VL
SM
siki_miki
18:09 22.12.2015.

Istina je da se ne bi kopalo da je slucajno SAD dobio rat podmicivanja za svjetsko '18. Njima je glavni cilj cini se da se taj SP ne odigra u Rusiji prvenstveno zbog politickih razloga (vidite kako sada stvari stoje sa sankcijama i rusenjem cijene nafte).

VL
MA
Marsijanac.
20:45 22.12.2015.

ZZ su uglavnom vlasnici svih vecih nogometnih klubova. Sad su u FIFI i UEFI namirisali veliku lovu i to sad nastoje u potpunosti preuzeti.

VL
Avatar jebb
jebb
21:12 22.12.2015.

Sto se tice Blatterove tvrdnje da je ovo u prvom redu politicki progon, apsolutno je u pravu. Da su USA i Engleska dobili organizaciju svjetskih prvenstava 2018. i 2022. godine, kladim se da od ovih istraga ne bi bilo nista. Amerikancima je pogotovo tesko palo sto su SP 2018. godine umjetso njih dobili Rusi. I na kraju krajeva, sta to FBI ima da radi sa istragama o organizaciji cije sjediste je u Svicarskoj? Ja bih rekao, isto koliko i sa time tko ce biti predsjednik Sirije. Niti je FIFA njihova organizacija niti je Sirija njihova drzava, ali vole da turaju svoj nos tamo i gdje treba i gdje ne treba.

VL
FR
fredyooo
21:01 22.12.2015.

svi ih zovete lopinama pa koji vam je k... kaj vi znate o njima samo ste ih rijetko kada videli nateve i već zanate da su lopine, vi ste užas gori ste od crvenih kmera, takovi kao vi su ubijali 1945 bez dokaza bez, suda samo cinkao susjed i bum lopata u glavu doktoru nauka.

VL
Avatar germanikus
germanikus
18:59 22.12.2015.

Hihihihihihihii..isto tvrdi za sebe i Maminjo!Mora da je i tu Jovanović umješan!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.