Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMI KOD 'KRALJEVA'

Real Madrid će stati iza Cristiana Ronalda, ali njegovo ponašanje im šteti

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/PIXSELL
27.01.2015.
u 17:33

– Bilo je ružno, bio je to grozan faul, a nije bilo lijepo za gledati ni ono što je uslijedilo – rekao je bivši vratar Real Madrida Paco Buyo

Ni dva tjedna nisu prošla otkada je Cristiano Ronaldo primio Zlatnu loptu, a on je ponovno punio novinske stupce, ovoga puta iz sasvim pogrešnih razloga. Zaradio je isključenje zbog udaranja Edimara u utakmici u kojoj je Real sa 2:1 pobijedio Cordobu, a Ronaldo sada čeka svoju kaznu.

Španjolci će kaznu objaviti u srijedu, a dvadesetdevetogodišnjak će najvjerojatnije zaraditi od dvije do četiri utakmice zabrane.

– Ispričavam se svima, a posebno Edimaru zbog svoje nepromišljene reakcije na današnjoj utakmici – poručio je Ronaldo putem Twittera nakon utakmice.

No i nije baš onako kako Portugalac tvrdi u svom tweetu. Njegovo je ponašanje sve samo ne ishitreno. Nekoliko trenutaka prije nego li je udario Edimara, pokušao je udariti braniča Cordobe Jose Angela Crespa, ali je promašio. Kada je napuštao teren, pomilovao je oznaku svjetskog klupskog prvenstva na dresu, bila je to prijezirna gesta kojom je želio ismijati domaće navijače. Za tjedan dana će napuniti 30 godina, no teško da je to ponašanje kakvo dolikuje jednom odraslom čovjeku.

– Bilo je ružno, bio je to grozan faul, a nije bilo lijepo za gledati ni ono što je uslijedilo – rekao je bivši vratar Real Madrida Paco Buyo za Goal. – Provocirali su ga, a on nije znao izdržati. Takve su situacije česte u nogometu.

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Ronaldo, Bale, Modrić i ostali - Real je potrošio više od 700 milijuna eura u zadnjih šest godina

Komentara 3

DI
dinamojavolim1
18:16 27.01.2015.

ne sjecam se da ste napisali ovakav clanak kad je messi pljunuo svog protivnika

MA
mamunamegalo
18:09 29.01.2015.

pljunuo ga messi jer on je car i može mu biti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije