Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Francuska
Povratak na članak

Noah: Nismo favoriti i nemamo što izgubiti

Nije tajna kako se ove godine nadaju da će vitrine popuniti još jednim naslovom, a zasad ih imaju deset

Komentari 2

PI
Pierro12
10:24 22.11.2018.

Eto prilike za revans protiv Francuza. Iako i nasa nogometna reprezentacija ima bolje igrace mozemo izgubiti kao oni u finalu. Finale je Finale. Ali tenis je jedan na jedan, kao u boxu. Nadamo se da ce Marin i Borna biti u dobrom stanju. Mentalno i fizicki moraju biti spremni. Mozda smo favoriti, na papiru jesmo. I trebali bi ih razbiti sa 4:1 ili sa 5:0 ! To bi bilo odlicno. Hahe. Dobiti cemo ih ako budu pravi. Ne bi bilo lose u Francuskoj poraziti domacina. Nakon finala u rusiji. Di im je sudac svirao sve moguce i nemoguce. Osim toga, gdje oni imaju reprezentaciju?! U tenisu? U nogometu?! Sve su im azilanti pokupili dresove. Da igraju samo pravi Framcuzi bila bi to prava bruka i velika sramota. A tu sramotu treba izbjeci. Pod svaku cijenu. Kao nek pricaju sta hoce mi smo prvaci. Haha, hehe, da, ali samih francuza bas i nema. A zemlja sa 65 milijuna stanovnika!!, ne moze se suprotstaviti malenoj zemlji sa jedva 4 milijuna. Ajmo Hrvati po naslov.

VL
PI
Pierro12
13:37 22.11.2018.

Kakvi francuzi. Idemo Hrvati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.